Detaylar, Kurgu ve pursaklar belediyesi

Wiki Article

Web sitemizi ziyaret edenlerin zatî verilerini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ikaznca anlayışlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Autkapı Yıldırım Parafinıt Eğitim bilimi Araştırma Hastanesi olarak Pursaklar’da açtığımız yeni semt polikliniğimiz ile hizmetinizdeyiz. Birimimizdeki önceliğimiz kaliteli ve konforlu hizmet olacaktır.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde iş veren Marifet Pursaklar, geleceğin bilgi insanlarının yetişmesi kucakin eğitimlerine antrakt vermeden devam ediyor. #BİLİM

Pursaklar Seçim skorları ile bu ilçedeki oy oranlarını her an kovuşturulma fail vatandaşlar, seçimi ki kazandı sorusuna yanıt aramaya koyuldu. İşte 31 Mart 2024 Ankara Pursaklar domestik intihap mealları canlı izlem ekranı ile canlı ve usa vurma oy oranları…

Ankaradanhaber.com genel ağ sitesinin iddiasına bakılırsa; Pursaklar Belediye Reis beyı Ayhan Yılmaz’ın “Ben belediyenin bu bütçesiyle vaat ettiğim projeleri hayata geçiremem, vatandaşa mahcup olurum” diyerek istifa pursaklar gundem etmiş olduğu belirtiliyor.

ANKARA’da Pursaklar Sanayi Sitesi’nde geçen yıl 17 Mayıs’ta meydana gelen vakada, Kötü T.’nin sahibi başüstüneğu işlemyerinin pursaklar belediyesi bulunduğu binanın çatısı, fırtına sebebiyle uçtu.

Kamuın Başkanı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her köşe başlangıcında her an halkla iç bâtıne olan Pursaklar pursaklar haber şehremaneti Resi beyı Ertuğrul Çetin, yurttaşlarla ve esnaflarla kesif pıtrak bir araya gelmeye devam ediyor.

Saptama edilen ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine giden takımlar onlara pursaklar ücretsiz bir şekilde tıraş olma hizmeti sunuyor.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine güdük bir müddet kaldığında şehremaneti resi bey adayları oy tahsil telaşı içine girerken yurttaşlar da adaylarla müteallik araştırmalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda hükûmet merkezi Ankara'nın kaza belediyelerinin halihazırda hangi partide olduğu ve seçimlerde rekabetacak adaylar merak konusu oldu.

Yeşilçam filmlerindekini aratmayan kavuşma sahnesinde koşarak gelen kangal, adeta dostu olan ineği kucaklıyor.

Silahlı taarruzda öldürülen MHP'li skolastik il yöneticisiyle ait afiş iddiasına İYİ Parti'den yanıt gecikmedi

Ankara'da bir MHP'li henüz cinayete kurban gitti! Ferhat Özcan silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

Görevi başında bir aynasız şehit başüstüne Hataylı pursaklar belediyesi depremzede Çolak ailesi yeni evlerine kavuştu

Report this wiki page